siivous10-rakennussiivooja1.jpg
 

siivous-10

Siivous-10 tarjoaa Etelä-Suomen alueella siivous- ja puhtaanapito sekä näiden oheispalveluja rakennustyömaiden, logistiikan ja toimitilojen tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2008 ja olemme yksityisessä omistuksessa oleva, AA-luottoluokituksen omistama luotettava kotimainen toimija.

Asiakaslupauksemme on tarjota joustavaa ja tasalaatuista palvelua yhden luukun periaatteella.

Toiminnassamme noudatamme seuraavia arvoja:

 

 

henkilöstö on voimavaramme

Henkilöstömme on meille tärkeä, ovathan he yrityksemme käyntikortteja asiakasrajapinnassa. Henkilöstöpolitiikkamme perustuu luottamukseen kaikilla tasoilla. Jaamme vastuuta ja kannustamme henkilöstöämme itsensä ja työnsä edelleen kehittämiseen kehittäen näin työn mielekkyyttä. Panostamme myös työntekijöiden työturvallisuuteen ja töissä jaksamiseen. Tavoitteenamme on pätevä, sitoutunut ja vastuuta kantava henkilöstö, jolle hyvä esimiestyö luo puitteet.

Yhtenäiset toimintatavat takaavat laadukkaan tekemisen

Yhteiset ja yhtenäiset toimintatavat ovat oleellinen osa palveluprosessiamme ja toteuttavat asiakaslupaustamme joka päivä, jokaisen asiakkaan luona. Yhteisten ohjeistusten mukaisesti perehdytetty henkilökuntamme takaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaalle sekä korkea- että tasalaatuisen palvelun. Tavoitteemme on toteuttaa työt kerralla oikein!

olemme luotettava kumppani

Noudatamme vallitsevia määräyksiä ja säädöksiä. Toimimme aina hyvien liiketapojen mukaisesti ja kannamme yhteiskuntavastuumme. Seuraamme muuttuvia määräyksiä ja kehitämme toimintojamme, painopistealueina mm. laadunvalvonta, ympäristöpolitiikka, yhteiskuntavastuu, työturvallisuus sekä työkykyä ylläpitävät toiminnot.